۱۰۰ نکته فنی و حقوقی در قرارداد مشارکت در ساخت
با توجه به درخواست های زیاد هموطنان عزیز جهت بررسی حقوقی و فنی قراردادهایشان این مطلب را برای شما تهیه کردیم. امیدواریم که به بیشتر سوالات شما پاسخ داده باشیم. شما در هر زمان می توانید جهت دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.
این نکات با توجه به نمونه قرارداد مشارکت در ساخت شرکت مهندسی تکا تدوین شده است و به ترتیب موارد آن نوشته شده است.
در صورت نیاز می توانید نمونه قرارداد مشارکت در ساخت را دانلود کنید.
لطفا به نکات زیر دقت کنید:
هر قرارداد مشارکت در ساخت شرایط و مباحث حقوقی و فنی خود را دارد و هیچ ۲ قراردادی به لحاظ حقوقی و فنی مثل هم نیستند. کپی کردن قراردادهای دیگر برای شما مناسب نخواهد بود. به نمونه قراردادهای موجود در فضای مجازی اعتماد نکنید!
(قید کردن چه اطلاعاتی از طرفین قرارداد الزامی است؟)
اگر شخصی با وکالت نامه اقدام به امضای قرارداد می نماید حتما وکالت نامه را استعلام بگیرید و کپی آن را به قرارداد پیوست نمایید و در قسمت مشخصات حتما نام مالک و وکیل را ذکر نمایید. در هر حال این نوع قرارداد توصیه نمیشود.(فضولی در قرارداد مشارکت در ساخت)
اگر درصد مشارکت در طبقات مختلف متفاوت است ( مثلا ۵ طبقه اول ۶۰% مالکین-۴۰% سازنده و طبقه ششم ۴۰% مالکین-۶۰% سازنده) حتما میزان سهم طرفین در کل را ذکر کرده و طبق آن سهم عرصه ی سازنده را مشخص کنید. در این مثال سهم کل بدین صورت میباشد ۵۶٫۶۶% مالکین و ۴۳٫۳۴% سازنده.
معمولا سازندگان با برخی از مراحل فوق مشکل دارند که ۹۹% بی مورد بوده و قابل توجیه نمی باشد.
6 دیدگاه ها
سلام
بسیار نکات خوبی رو تهیه کردید، امکان مشاوره حضوری هست؟
سلام متشکرم از شما
بله با شماره های زیر تماس حاصل نمایید و وقت مشاوره بگیرید.
۰۲۱۲۶۱۵۰۵۸۵
۰۲۱۲۲۸۳۷۰۶۷
آیا داوری در قرارداد اجباریه؟ میشه داوری رو لغو کرد؟
با سلام
خیر ولی در صورتی که داور تعیین نشده باشد میتوان با اتفاق نظر داور تعیین کرد و یا به مراجع قضایی مراجعه نمود
داوری قابل لغو نیست مگر در مواردی که در قانون آیین دادرسی مدنی مشخص گردیده
سلام احتراما ممنون از مطالبهای مهم که درسایت گذاشتید سوالی دارم ممکنه راهنمایی کنید
من سال ۹۴ سه آپارتمان پیش خرید کردم سازنده گان ازمالکین وکالت فروش داشته ودر وکالتنامه آنها ذکرگردیده هریک به تنهایی میتوانند بفروشند من از یکی ازسازنده گان خریدم بعداز چند ماه واحدهای من را دراملاک دیگری همین شخص فروخته است باتوجه که در بدوقرارداددرقراردادپیش خرید ذکرگردیده فروشنده نسبت به قدرالسهم مورد پیش خریدراتحویل اینجانب داده وبنده امانتا تحویل نامبرده نموده تا ایشان اقدام به ساخت نماید ودرهرمرحله که سازنده ملک رانسازد من میتوانم ملک رابه تصرف خوددرآورده وراسا خوداقدام به تکمیل آن نمایم
سوال اینجاست من میتوانم ملک راتصرف نمایم
درصورت امکان باتلفن ۰۹۱۲۱۰۶۳۱۹۱علیرضایی تماس بگیریدتاحضوری خدمتتان برسم
با سلام. با توجه به اینکه سازنده قبل از اشخاص ثالث واحدها را با شما بیع نموده است و تاریخ شما مقدم بر تاریخ قرارداد ایشان با اشخاص دیگر میباشد، ایشان نسبت به اشخاص ثالث فروش مال غیر انجام داده و از لحاظ کیفری قابل تعقیب است. در خصوص تصرف نیز می بایست متن قرارداد فروش و سایر شرایط در کنار هم بررسی شود. اطلاعات تکمیلی با ارائه مستندات بیشتر و حضوراً در دفتر اینجانب قابل بررسی می باشد.