سامانه اعلام حریق مجموعهای از تجهیزات مختلف شامل آژیرها، دستگاههای کاشف، چراغهای هشدار دهنده، و غیره را شامل میشود. در هنگام بروز حریق از یک سو از این تجهیزات برای آگاهسازی ساکنین و از سوی دیگر برای فعال سازی سامانه های تهویه، کنترل آسانسور و اطفای اتوماتیک و اقداماتی از این دست استفاده می شود.
برای ایجاد فضایی امن و عاری از دود و حرارت در پلکانهای ساختمان به منظور امکان تخلیه نفرات در هنگام بروز حادثه حریق، از سامانه ای استفاده میشود که با ایجاد فشار در دهلیز پلکان از ورود دود به داخل فضا جلوگیری کند.
مقدار حداقل فشار نسبت به فضای مجاور، در ساختمانهای مجهز به شبکه بارنده کامل ۱۲٫۵ پاسکال و در سایر ساختمانها ۲۵ پاسکال است.
مجموعهای شامل پمپ ها، منابع تامین آب، شیرآلات کنترلی و بارنده ها بوده که برای کشف یا اطفاء حریق و حفاظت از مکانهای خروج افراد طراحی و نصب میشود.
تعدادی فن و تجهیزات مرتبط با آن که معمولا به صورت دمنده و مکنده عمل کرده و کار آن مکش هوا یا گازهای ناشی از حریق از داخل فضای محبوس به تراز تخلیه و فضای باز بوده که میبایست از نوع مقاوم حریق باشند.
حداقل مقاومت این تجهیزات باید معادل مقاومت به مدت یک ساعت در برابر حرارت ۳۰۰ درجه (کلاس F300) باشد.
شرکت فنی مهندسی تُکا از سال 1388 فعالیت خود را در زمینههای مرتبط با ساختمان شروع کرده است. این شرکت دارای کادری مجرب از کارشناسان معماران و مهندسین ساختمان است. ما تلاش میکنیم تا بهترین خدمات، آموزش و مشاوره را در زمینه مشارکت در ساخت، سرمایه گذاری و ساخت پروژههای ساختمانی مدیریت پیمان و دیگر قراردادهای ملکی و … ارائه کنیم.
کارشناسان تُکا با شما تماس خواهند گرفت.