تعیین حَکَمْ یا داور در قرارداد مشارکت در ساخت بسیار مهم و کلیدی است. داور در این قراردادها حکم دادگاه را دارد و نظر داور لازم الاجراست، مگر مواردی که خلاف قوانین عمل شده باشد.
اما ما معتقدیم که صرفا تعیین داور نمی‌تواند از بروز اختلافات و مسائل پیش‌گیری کند. داور باید در طول مدت پروژه در جریان امور و مسائل بوده و اجازه ندهد کدورت‌ها و اختلافات طولانی شود.

با یک مثال به تشریح لزوم داوری در طول مدت قرارداد می‌پردازیم.

فرض کنیم در یک مسابقه فوتبال، داوری وجود نداشته باشد، یا داوری تعیین شود ولی در ورزشگاه حضور نداشته باشد و توافق شود که در صورت بروز اختلاف، داور تعیین شده نظر بدهد. خوب مشخص است که اولا این پروسه بسیار زمانبر خواهد بود،دوما با توجه به عدم آگاهی داور از حواشی بازی، اتفاقات و شیطنت های طرفین لزوما داور نمی‌تواند تصمیم صحیح اتخاذ نماید و معمولا در حق یک طرف اجحاف می‌شود.

در قرارداد مشارکت در ساخت، معمولا طرفی که از نبود داوری متضرر می‌شود مالکین هستند. سازندگان به علت تجربه کاری در خصوص ساخت، اطلاع از ضوابط شهرداری و پروسه‌های اداری راحت‌تر مسائل را به نفع خود تمام می‌کنند.

از شما درخواست می‌نماییم تا داوری انتخاب نمایید که در طول پروژه بتوانید بدون هیچ گونه مشکلی به ایشان مراجعه کنید و کوچکترین مسائل و سوء تفاهمات را نیز رفع نمایید.

 

شرکت مهندسی تُکا با بهره گیری از مهندسین و وکلای مجرب این امکان را دارد تا در صورت درخواست شما جهت داوری قراردادهای مشارکت در ساخت اقدام نماید.

 
 

درخواست مشاوره خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

کارشناسان تُکا با شما تماس خواهند گرفت.