در یک نگاه کلی چیلر جذبی نیاز به گاز و مشعل دارد و از این نظر هزینه بهره‌برداری کمتری نسبت به چیلر تراکمی دارد، که منبع انرژی اصلی آن برق است.

اما از سوی دیگر در صورت خاموش شدن چیلر جذبی به هر علتی، برای در مدار قرار گرفتن حدود ۲ ساعت طول می­‌کشد تا شروع به کار کند. این در حالی است که چیلر تراکمی بلافاصله در مدار است. پس می­‌توان گفت چیلر تراکمی مناسب مصارف ساختمانی و بخصوص مسکونی است. باید دقت کنیم که به لحاظ ظرفیت، چیلرهای جذبی از ۸۰ تن (bq/hr1200 = ton 1) شروع می­ شود اما چیلرهای تراکمی ظرفیت‌­های حدود ۱۰ تن به بالا دارند.

از شنیده‌های شرکت­‌های مجری چیلر این‌طور برمی‌آید که تعمیر و نگهداری چیلرهای جذبی تقریباً روزانه نیاز به بازبینی و بررسی دارند اما برای چیلرهای تراکمی هفته‌ای یک‌بار برای  بازرسی آن‌ها کافی است.

یک مزیت اصلی چیلرهای جذبی کم سروصدا بودن آن‌ها در مقایسه با چیلرهای تراکمی است. علت آن عدم استفاده از کمپرسور در چیلرهای جذبی است. تنها منبع مولد ارتعاش و صدا، پمپ‌های کوچک آن است.

اما در هر صورت به لحاظ هزینه ای، تهیه و تامین برج خنک کن و آب مصرفی چیلرهای جذبی دو برابر چیلرهای تراکمی است و سرمایه گذاری اولیه چیلرهای جذبی نیز بسیار بالاست.

درخواست مشاوره خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

کارشناسان تُکا با شما تماس خواهند گرفت.