افراد میتوانند در معاملات بااراده خود بهجای خود جایگزین مشخص کنند که به ۴دسته تقسیم می شوند.
در این مورد خود فرد نمیتواند اصالتاً وارد معامله شود مانند صغیر که بهجای او قیم یا ولی باید باشد. (قیومتاً، ولایتاً) همانطور که میدانید بچهها تا رسیدن به سن ۱۸ سالگی، صغیر محسوب میشوند و هر چه که مربوط به مسایل مالیشان است (درآمد- هزینه) بر عهده پدر و در صورت فوت او بر عهده پدربزرگ یا قیم خواهد بود. دراصطلاح به پدر و پدربزرگ، «ولی خاص» گفته میشود. در صورتی که صغیر قیم نداشته باشد توسط حاکم شرع برایش ولی انتخاب میشود.
وصی: متوفی که میبایست وارث وی تماماً جهت انجام معامله حضور یابند. مجنون که میبایست قیم او حضور یابد. سفیه که باید خود فرد سفیه به همراه امین یا ناظر صالح در معامله با یکدیگر حضور یابند.(صغیر و سفیه یعنی چه؟)
در نگارش مشخصات طرفین مشارکت در ساخت بسته به اینکه قرارداد اصالتاً صورت می گیرد یا نیابتاً باید متفاوت باشد.
اگر فرد اصیل است (خودش معامله می کند) بدون هیچ مشکلی نام و نام خانوادگی و بقیه موارد (در قرارداد مشارکت در ساخت قید کردن چه اطلاعاتی از طرفین معامله الزامی است).
اگر کس دیگری بهجای اصیل معامله می کند
ذکر نام غیر اصیل، اضافه کردن سمت وکیل، ولی، وصی، قیم، ولی ………….اشاره به مستندات مربوط به ارتباط اصیل و غیر اصیل (مثل شماره وکالتنامه و …)
مشخصات اصیل: مثلاً آقای علی عباسی وکالتا با وکالتنامه شماره …………………………………………… از طرف آقای …………………
با توجه به اینکه قراردادهای مشارکت در ساخت معمولاً بیش از ۲سال زمان می برد و در زمان این مدت توافقات جدیدی به قرارداد اصلی اضافه می شود (متمم قرارداد) پیشنهاد میشود که مستقیماً با اشخاص معامله نمایید.
شرکت فنی مهندسی تُکا از سال 1388 فعالیت خود را در زمینههای مرتبط با ساختمان شروع کرده است. این شرکت دارای کادری مجرب از کارشناسان معماران و مهندسین ساختمان است. ما تلاش میکنیم تا بهترین خدمات، آموزش و مشاوره را در زمینه مشارکت در ساخت، سرمایه گذاری و ساخت پروژههای ساختمانی مدیریت پیمان و دیگر قراردادهای ملکی و … ارائه کنیم.