وکالتنامه های کاری یکی از انواع رایج وکالتنامه ها می‌باشد که عدم آگاهی به متن و مفاد آن می تواند برای طرفین خسارت‌های جبران ناپذیری را به وجود بیاورد، در ادامه به مهمترین نکات وکالت کاری بنا بر تجربه متخصصین تُکا پرداخته‌ایم.

  1.  فجایع وکالت کاری : در یک وکالت کاری عدم وجود تاریخ اتمام وکالت، بلاعزل بودن، قابلیت توکیل به غیر و در عین حال حق امضای تقسیم نامه از مواردی هستند که می‌تواند منجر به فاجعه شود و از اشتباهات رایج در تنظین وکالتنامه‌های کاری محسوب می شود، چرا که دفترخانه‌های تنظیم کننده هیچ متن واحدی برای انواع وکالتنامه ندارند و این وظیفه‌ی طرفین است که مفاد و متن وکالتنامه را مطالعه کنند و به آن تسلط داشته باشند تا در تنفیذ حدود اختیارات دچار اشتباه نشوند.
  2.  استعلام وکالتنامه : وکالتنامه‌هایی که از تاریخ ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
  3.  تنظیم شده اند را می‌توانید از طریق وب سایت ssaa.ir مورد بررسی و استعلام قرار دهید و از اصالت وکالتنامه مطمئن شوید.
  4.  بررسی و تنظیم وکالتنامه : برای بررسی و تنظیم انواع وکالتنامه توسط متخصصین تُکا می‌توانید روی دکمه زیر کلیک کنید.
  5.  امضای وکالتنامه: در هنگام امضای وکالتنامه، مطالعه متن آن توسط طرفین الزامیست، چرا که حتی وکالت‌های تام هم در دفتر خانه های مختلف با متون و حدود اختیارات متفاوتی تنظیم می‌شود و دفتردار هیچ گونه مسئولیتی در قبال متنی که اشخاص در قالب اسناد رسمی امضا می‌کنند و تعهد می‌نمایند ندارند.
  6. هزینه وکالت کاری : عموما وکالت‌های کاری هزینه بالایی ندارد و مبلغ به نسبت نوع آن تغییر می‌کند، هزینه وکالت کاری را می‌توانید به صورت تلفنی از دفترخانه مورد نظر استعلام بگیرید.
نمونه وکالت کاری

درخواست مشاوره خود را با کارشناسان ما مطرح کنید.

کارشناسان تُکا با شما تماس خواهند گرفت.