جستجو کردن
Close this search box.

عرف مشارکت در ساخت در تهران

درخواست مشاوره در این مطلب طی جدولی حدودا عرف مشارکت در ساخت در تهران را عنوان کرده‌ایم. اما اول مطلب زیر را مطالعه بفرمایید.در کشورهایی که ثبات اقتصادی وجود دارد قراردادهای مشارکت در ساخت دقیقا طبق آورده طرفین و با...

فهرست مطالب


درخواست مشاوره

در این مطلب طی جدولی حدودا عرف مشارکت در ساخت در تهران را عنوان کرده‌ایم. اما اول مطلب زیر را مطالعه بفرمایید.
در کشورهایی که ثبات اقتصادی وجود دارد قراردادهای مشارکت در ساخت دقیقا طبق آورده طرفین و با توجه به ضمانت‌های بانکی صورت می­‌گیرد.

ولی در کشور ما متاسفانه چون ثبات اقتصادی وجود ندارد و قیمت­‌های ملک و مصالح بشدت تغییر می‌کند، نمی‌توان براساس محاسبات دقیق آورده­ طرفین را مشخص نمود.

البته از دلایل دیگری که خیلی‌ها شرایط مشارکت در ساخت را طبق عرف منطقه در نظر می­‌گیرند، عدم وجود افراد متخصص و مطلع در زمینه انجام محاسبات است.

البته در ۹۰% موارد چیزی که بصورت عرف درآمده با آنچه که محاسبه می­‌شود همخوانی دارد.

با توجه به درخواست مکرر مشتریان، تصمیم گرفتیم حدودا عرف مشارکت در ساخت در تهران  را با توجه به ارزش زمین در مناطق مختلف ارائه دهیم.

البته محاسبات هر پروژه حتما باید با توجه به شرایط خاص آن پروژه پیش­بینی شود و این جدول فقط جهت اطلاع بیشتر شما عزیزان می‌­باشد. همچنین توجه داشته باشید که این محاسبات در سال ۱۳۹۹ تهیه شده و ممکن است در مقاطع زمانی مختلف این محاسبات تغییراتی داشته باشد.

در صورت وجود هرگونه سوال، لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

در خصوص جدول زیر به این نکته توجه کنید که منظور از تعداد طبقات، طبقات مفید مسکونی روی همکف و با سطح اشغال %۶۰ می‌باشد که در پهنه‌­های مختلف این سطح اشغال متفاوت است. تعیین تعداد طبقات مجاز با توجه به پهنه‌بندی ملک، عرض گذر اصلاحی و متراژ زمین شما مشخص می‌­شود.

جدول در موبایل و صفحه نمایش‌های کوچک قابل اسکرول به چپ و راست است.

جدول عرف مشارکت در ساخت در تهران

شرایط ساخت و سازقیمت زمین کلنگی
کمتر ازمتری ۱۰ میلیون تومانمتری ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومانمتری ۲۰تا ۲۵ میلیون تومانمتری ۲۵تا ۳۰ میلیون تومانمتری ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومانمتری ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومانمتری ۴۰ میلیون تومان به بالا
ساختمان مسکونی ۴ طبقه ۵۰-۵۰ بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقی

۵۰-۵۰

بدون بلاعوض و با قرض الحسنه به میزان متراژ مفید واحدها

۵۰-۵۰

با حدود متری ۳۰۰ میلیون تومان بلاعوض بدون قرض­الحسنه

۵۰-۵۰

تا متری ۵۰۰ میلیون تومان بلاعوض با قرض­الحسنه توافقی

۵۰-۵۰

با حدود متری ۵۰۰-۷۰۰ میلیون تومان بلاعوض با قرض الحسنه توافقی

۵۰-۵۰

با حدود متری ۷۰۰ تا یک میلیون تومان بدون قرض­الحسنه

۵۵-۴۵ به نفع مالک با حدود متری یک میلیون تومان بلاعوض بدون قرض­الحسنه
۵ طبقه۴۷-۵۳ به نفع مالک بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقی۵۵-۴۵ به نفع مالک بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقی۶۰-۴۰ به نفع مالک حدود تا  متری ۵۰۰ تومان بلاعوض و با قرض الحسنه توافقی۶۰-۴۰ به نفع مالک متری ۵۰۰ تا ۱٫۲۵۰ تومان بلاعوض و بدون قرض الحسنه۶۰-۴۰ به نفع مالک متری ۱٫۲۵۰ تا ۲٫۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض الحسنه۶۰-۴۰ به نفع مالک متری ۲٫۵ تا ۳٫۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض الحسنه۶۰-۴۰ به نفع مالک متری ۳٫۵ تا ۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض الحسنه
۶ طبقهپنج طبقه اول بصورت ۴۷-۵۳ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده و بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقیپنج طبقه اول بصورت ۴۵-۵۵ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده و بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقیپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  حدود تا  متری ۵۰۰ تومان بلاعوض و با قرض الحسنه توافقیپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  حدود  متری ۵۰۰ تا ۱٫۲۵۰ تومان بلاعوض و بدون قرض ­الحسنهپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده   متری ۱٫۲۵۰ تا ۲٫۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض­ الحسنهپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده متری ۲٫۵ تا ۳٫۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض­ الحسنهپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  متری ۳٫۵ تا ۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض ­الحسنه
۷ طبقه

پنج طبقه اول بصورت ۴۷-۵۳ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده

طبقه هفتم ۷۰-۳۰ به نفع سازنده و بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقی

پنج طبقه اول بصورت ۴۵-۵۵ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده و بدون بلاعوض و با قرض الحسنه توافقیپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  طبقه هفتم ۷۰-۳۰ به نفع سازنده  حدود تا  متری ۵۰۰ تومان بلاعوض و با قرض ­الحسنه توافقیپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  طبقه هفتم ۷۰-۳۰ به نفع سازنده  حدود  متری ۵۰۰ تا ۱٫۲۵۰ تومان بلاعوض و بدون قرض ­الحسنهپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  طبقه هفتم ۷۰-۳۰ به نفع سازنده متری ۱٫۲۵۰ تا ۲٫۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض­ الحسنهپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  طبقه هفتم ۷۰-۳۰ به نفع سازنده  متری ۲٫۵ تا ۳٫۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض­الحسنهپنج طبقه اول بصورت ۴۰-۶۰ به نفع مالک طبقه ششم ۶۰-۴۰ به نفع سازنده  طبقه هفتم ۷۰-۳۰ به نفع سازنده  متری ۳٫۵ تا ۵ میلیون تومان بلاعوض و بدون قرض­الحسنه
ملک وقفی

در املاک وقفی، عرصه غیرقابل خرید و فروش و متعلق به اداره اوقاف، آستان قدس رضوی و یا ارگانها و اشخاص دیگر  می­باشد.

و مشارکت در ساخت فقط در خصوص اعیانی و با مجوز متولی صورت می ­گیرد.

معمولا ارزش املاک وقفی بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کمتر از املاک مشابه غیر وقفی می­باشد. جهت تعیین شرایط مشارکت ملک وقفی، ارزش ملک را با توجه به تعداد طبقات در جدول بالا بررسی فرمایید. همچنین در نظر داشته باشید که فروش واحدهای وقفی کمی سخت تر از واحد های معمولی است و برخی متولیان مثل اداره اوقاف جهت توافق برای اخذ جواز مبالغ قابل توجهی دریافت می­کنند.

بافت فرسوده

بافت فرسوده فقط و فقط از طریق استعلام طرح تفصیلی تهران مشخص خواهد شد و ظاهر یا سن ساختمان ملاک نیست.

بافت­های فرسوده در هرجای تهران یک طبقه تشویقی خواهند داشت و همچنین با توجه به متراژ زمین و یا تجمیعی بودن پلاک، بسته های تشویقی برای کاهش مبلغ عوارض و … دریافت خواهند داشت.

جدول بسته های تشویقی را در اینجا ببینید.

بافت ناپایدار

بافت ناپایدار فقط و فقط از طریق استعلام طرح تفصیلی تهران مشخص خواهد شد و ظاهر یا سن ساختمان ملاک نیست.

هر ملکی که بافت فرسوده باشد، خود به خود بافت ناپایدار نیز هست، اما ملکی که بافت ناپایدار باشد ممکن است فرسوده باشد و ممکن است نباشد.

در اینجا ما راجع به بافت ناپایداری که فرسوده نیست صحبت می­ کنیم

در این املاک که زیر محور انقلاب قرار داشته باشند، یک طبقه تشویقی خواهند داشت ولی اگر این املاک بالای محور انقلاب باشند تشویقی ندارد.

 املاک تجمیعی

در تجمیع ۲ پلاک شهرداری موظف است ۲۰% تراکم تشویقی تخصیص دهد.

در تجمیع ۳ پلاک شهرداری موظف است ۴۰% تراکم تشویقی تخصیص دهد.

در تجمیع ۴پلاک و بیشتر شهرداری موظف است ۶% (به میزان یک طبقه کامل) تراکم تشویقی تخصیص دهد

در تمامی موارد بالا در قسمت هایی از عوارض شهرداری تخفیف قائل می‌­شود.

 

سی دی آموزش صفر تا صد مشارکت در ساخت


درخواست مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *